De zorgverzekeraar vergoedt 18 behandelingen uit de basisverzekering. Bent u aanvullend verzekerd, dan kan het zo zijn dat u recht heeft op meer behandelingen. De behandelingen worden direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. We hebben een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars, BEHALVE MET ZORG EN ZEKERHEID! Indien u verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid dient u zelf de factuur aan ons te vergoeden en  de factuur zelf in te dienen bij Zorg en Zekerheid. Deze zullen een bedrag naar gelang uw contract uitkeren aan u.

De onderstaande tarieven gelden voor behandelingen aan patiënten die niet voldoende verzekerd zijn en dus de behandeling zelf betalen en voor het niet tijdig afzeggen van een behandeling.

 

Wij werken op afspraak om uw kind en u alle aandacht te kunnen geven. Indien u een afspraak niet kunt nakomen, belt u ons dan uiterlijk 24 uur van te voren. Wanneer u later belt, wordt de behandeling in rekening gebracht. Deze kosten vergoedt de zorgverzekeraar niet!

Kinderfysiotherapie

Een kinderfysiotherapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd, middels een 4 jarige opleiding, in het bewegingsapparaat en de motorische ontwikkeling van kinderen.

  • BehandelingPrijs
  • Screening en onderzoek kinderfysiotherapie(30 minuten) € 48
  • Behandeling kinderfysiotherapie(30 minuten) € 48
  • Behandeling kinderfysiotherapie aan huis (45 minuten) € 58
  • Overleg met ouders/verzorgers(30 minuten) € 42,50
  • Kinderfysiotherapeutisch verslag(30 minuten) € 48
  • *Note :Deze prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen of drukfouten

PCM (Plagiocephalometrie)

Plagiocephalometrie is een meetinstrument om de mate van scheefheid van het hoofdje objectief vast te stellen.

Kinesiotape

Bij pijnklachten als gevolg van aandoeningen van het bewegingsapparaat maken wij gebruik van Kinesiotape (Cure Tape).

Onrust bij baby’s

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, string given in /customers/d/a/6/firststep-kft.nl/httpd.www/wp-content/themes/physioplus/page-templates/pricing.php:49 Stack trace: #0 /customers/d/a/6/firststep-kft.nl/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/d/a/6/firststep-kft.nl/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/d/a/...') #2 /customers/d/a/6/firststep-kft.nl/httpd.www/index.php(17): require('/customers/d/a/...') #3 {main} thrown in /customers/d/a/6/firststep-kft.nl/httpd.www/wp-content/themes/physioplus/page-templates/pricing.php on line 49